Home Άντρες Κόντρα στο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση
Άντρες

Κόντρα στο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση

IMG_9882

Στον επαναληπτικό του εκτός έδρας 0-3, υποδέχεται αύριο Παρασκευή (20:00) το ΑΠΟΕΛ στο Θεμιστόκλειο η ομάδα μας, με μοναδικό στόχο μια δεύτερη νίκη που θα φέρει και την πρόκριση στους τέσσερις του κυπέλλου.

Η Ανόρθωσις έχει τον πρώτο λόγο για την υπόθεση πρόκριση, ωστόσο τέτοια παιχνίδια πάντα κρύβουν παγίδες, γι’ αυτό και ο Μάριος Κοντός θέλει οι πετοσφαιριστές τους να βρίσκονται σε εγρήγορση. Μοναδικός αμφίβολος για το παιχνίδι ο Βασίλης Δημητρίου, ο οποίος υποφέρει από τράβηγμα.

Εξάλλου, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, ο λίμπερο της ομάδας μας Γιώργος Πλατρίτης εξέφρασε μεν την αισιοδοξία του ωστόσο ήταν αρκετά προσγειωμένος αναφέροντας «η πρόκριση δεν κρίθηκε ακόμα. Θέλουμε ένα σετ για να περάσουμε και ποντάρουμε στο ανέβασμα της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα».

Το παιχνίδι πολύ πιθανόν να κριθεί στις λεπτομέρειες κι εκεί είναι που η Μεγάλη Κυρία επιθυμεί τη μαζική αλλά και δυναμική παρουσία του κυανόλευκου κόσμου. Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσει η αντεπίθεση για τη Μεγάλη Κυρία μέσα από τον θεσμό του κυπέλλου και να επεκταθεί και στο πρωτάθλημα, εκεί όπου οι απρόσμενες απώλειες μας έφεραν πίσω βαθμολογικά.

 

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...