Home Ανακοινώσεις Κοσμοσυρροή στο Θεμιστόκλειο
Ανακοινώσεις

Κοσμοσυρροή στο Θεμιστόκλειο

christmas themistokleioΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ανόρθωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», στη Λεμεσό.

Ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαίρου, οι προπονητές ποδοσφαίρου και πετόσφαιρας, ποδοσφαιριστές, πετοσφαιριστές, πετοσφαιρίστριες και φουτσαλιστές της ομάδας μας παρευρέθηκαν στο κλειστό και έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να πάρουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να συνομιλήσουν για τα αγωνιστικά μας τμήματα. Παρόντες ακόμα τόσο οι προπονητές όσο και τα παιδιά των Ακαδημιών, από όλα τα κλιμάκια της Λεμεσού, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην πετόσφαιρα.

Στις 15:00 ακριβώς, έφτασε το ελικόπτερο που μετέφερε τον μπλε Άη Βασίλη, ο οποίος απετέλεσε πόλο έλξης για τους μικρούς μας φίλους που τον πολιόρκησαν για μια αγκαλιά και αυτός τους ανταπέδωσε με μπάλες και Ανορθωσιάτικα δωράκια.

Ιδιαίτερη θέση στην εκδήλωση είχαν παιδιά από τον Άγιο Στέφανο, το Παιδικό Αναρρωτήριο, το Panos Foundation, το Άλμα (μέλος του ιδρύματος Θεοτόκος) τα οποία εκτός από τα δώρα που έλαβαν, είχαν την ευκαιρία να αναμιχθούν με τα υπόλοιπα παιδιά, να παίξουν και να διασκεδάσουν, περνώντας μια χαρούμενη και ξέγνοιαστη μέρα.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τους εθελοντές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης όσο και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για μας ήταν τα χαμόγελα των μικρών Ανορθωσιατών αποχωρώντας από το Θεμιστόκλειο…

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...