Home Άντρες Κλήρωση κυπέλλου: Παφιακό οι άνδρες ΑΕΚ οι γυναίκες
ΆντρεςΓυναίκες

Κλήρωση κυπέλλου: Παφιακό οι άνδρες ΑΕΚ οι γυναίκες

syllogos-anorthosis

Πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο οι κληρώσεις για τα κύπελλα πετόσφαιρας ανδρών και γυναικών Κύπρου. Ως πρώτο αντίπαλο, οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν τον Παφιακό με το πρώτο παιχνίδι να πραγματοποιείται στο Θεμιστόκλειο ενώ οι γυναίκες την ΑΕΚ Λάρνακας, με την πρώτη αναμέτρηση να λαμβάνει χώραν στο Κίτιον.

Αναλυτικά, οι άντρες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στις 20 Μαρτίου (19:30) και τον επαναληπτικό της Πάφου στις 27 Μαρτίου, την ίδια πάντα ώρα. Εάν προκριθούμε, θα αναμετρηθούμε με τον νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ-Αναγέννηση, με τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας στις 3 Απριλίου και τον επαναληπτικό στις 6 του ίδιου μήνα. Ο τελικός, είναι ορισμένος για τις 17 Απριλίου.

Στις γυναίκες, η αρχή γίνεται στις 18 Μαρτίου (19:30) στο Κίτιον με τον επαναληπτικό να είναι ορισμένος για το Σάββατο 21 Μαρτίου, στις 19:30, στο ΑΤΙ. Απ’ εκεί και πέρα, σε περίπτωση πρόκρισης αντιμετωπίζουμε τον νικητή του ζεύγους ΘΟΙ Αυγόρου – ΑΕΛ πρώτα εκτός έδρας στις 25 Μαρτίου και εν συνεχεία στο ΑΤΙ την πρωταπριλιά. Ο τελικός θα είναι στις 8 Απριλίου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...