Home Ανακοινώσεις Καλό ταξίδι Άντη
Ανακοινώσεις

Καλό ταξίδι Άντη

Άντη Κωνσταντίνου , είναι με δάκρυα ψυχής που σήμερα η πετοσφαιρική Ανόρθωση θα σε αποχαιρετήσει .  Άνθρωποι σαν τον Άντη δεν γεννιούνται συχνά , δεν βρίσκεις ανθρώπους με τέτοιο αδαμάντινο χαρακτήρα και με τόση προσφορά σε ένα σύλλογο. Γεννημένος στην Αμμόχωστο και μεγαλωμένος με τα ιδανικά της Ανόρθωσης , έχοντας σαν δάσκαλο τον αείμνηστο Αντώνη Παπαδόπουλο εντάσσεται σε νεαρή ηλικία στην Ανόρθωση , οπου αποτελει αναπόσπαστο μέλος της θρυλικής Γαλνόλευκης Θύελλας κατακτώντας 5 πρωταθλήματα 3 κύπελλα και 2 ασπίδες.

Στα δύσκολα χρόνια που ακολουθούν μετά την τουρκική εισβολή η Ανόρθωση ζητά βοήθεια από τα παιδιά της και ο Άντης δηλώνει ΠΑΡΩΝ .

Βοηθά με όλα τα μέσα τα οποία διαθέτει τον Σύλλογο και αναλαμβάνει γενικός Αρχηγός του Πετοσφαιρικού τμήματος χωρίς να υπολογίσει κόπους και μόχθους , άλλωστε όπως έλεγε και ο Άντης ΄΄ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ΄΄. Επι θητείας του το τμήμα πετόσφαιρας μεγαλουργεί και σαρώνει τους τίτλους τον ένα μετά τον άλλο, αναβιώνοντας την Θρυλική Ανόρθωση. Και όταν ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από τον Σύλλογο δεν αρνήθηκε ποτέ να βοηθά ποικιλοτρόπος την αγαπημένη του Ανόρθωση μέχρι τέλους.

Άντη Κωνσταντίνου σαν ένδειξη τιμή και σεβασμού , σύσσωμη η επιτροπή Πετόσφαιρας Ανδρών θα βρίσκεται εκεί για να σε αποχαιρετήσει.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Γραφείο τύπου πετόσφαιρας

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

113 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Όταν στις 30 Ιανουαρίου 1911 μια ομάδα απλών, διαλεκτών στο πνεύμα ανθρώπων...

Γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη

Μια μοναδική γενέθλια εκδήλωση με Ηλία Βρεττό και Χριστίνα Σάλτη. Παρασκευή 02/02...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου τμήμα Πετόσφαιρας σας εύχεται… Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το...

2η Ημέρα Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Σε συνέχεια των κοινωνικών μας δράσεων,...