Άντη Κωνσταντίνου , είναι με δάκρυα ψυχής που σήμερα η πετοσφαιρική Ανόρθωση θα σε αποχαιρετήσει .  Άνθρωποι σαν τον Άντη δεν γεννιούνται συχνά , δεν βρίσκεις ανθρώπους με τέτοιο αδαμάντινο χαρακτήρα και με τόση προσφορά σε ένα σύλλογο. Γεννημένος στην Αμμόχωστο και μεγαλωμένος με τα ιδανικά της Ανόρθωσης , έχοντας σαν δάσκαλο τον αείμνηστο Αντώνη Παπαδόπουλο εντάσσεται σε νεαρή ηλικία στην Ανόρθωση , οπου αποτελει αναπόσπαστο μέλος της θρυλικής Γαλνόλευκης Θύελλας κατακτώντας 5 πρωταθλήματα 3 κύπελλα και 2 ασπίδες.

Στα δύσκολα χρόνια που ακολουθούν μετά την τουρκική εισβολή η Ανόρθωση ζητά βοήθεια από τα παιδιά της και ο Άντης δηλώνει ΠΑΡΩΝ .

Βοηθά με όλα τα μέσα τα οποία διαθέτει τον Σύλλογο και αναλαμβάνει γενικός Αρχηγός του Πετοσφαιρικού τμήματος χωρίς να υπολογίσει κόπους και μόχθους , άλλωστε όπως έλεγε και ο Άντης ΄΄ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ΄΄. Επι θητείας του το τμήμα πετόσφαιρας μεγαλουργεί και σαρώνει τους τίτλους τον ένα μετά τον άλλο, αναβιώνοντας την Θρυλική Ανόρθωση. Και όταν ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από τον Σύλλογο δεν αρνήθηκε ποτέ να βοηθά ποικιλοτρόπος την αγαπημένη του Ανόρθωση μέχρι τέλους.

Άντη Κωνσταντίνου σαν ένδειξη τιμή και σεβασμού , σύσσωμη η επιτροπή Πετόσφαιρας Ανδρών θα βρίσκεται εκεί για να σε αποχαιρετήσει.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Γραφείο τύπου πετόσφαιρας