Home Γυναίκες Κακή Εμφάνιση Και Ήττα
Γυναίκες

Κακή Εμφάνιση Και Ήττα

20131105_201237Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα γυναικών. Έχασε από τον Απόλλωνα στην Λεμεσό με 3-1 σετ, μετά από μια κακή εμφάνιση.

Τα σετ: 25-20, 25-19, 15-25, 25-20

Οι πετοσφαιρίστριες της ομάδας μας παρουσιάστηκαν ανέτοιμες για τον σημαντικό αυτό αγώνα, και σε συνδυασμό με την καλή παρουσιά της αντίπαλης ομάδας, φυσιολογικά υπέκυψαν στις ορέξεις της.

Οι 28 πόντοι της Στογιάνοβα, και οι μάχες της Παύλου στο φιλέ παρά τον τραυματισμό της, δεν ήταν αρκετά για να δώσουν κάτι περισσότερο στην ομάδα μας. Πολύ πίσω από τον καλό της εαυτό η Λαβρούκ, και οι 3 ξένες του Απόλλωνα δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Μοναδική εξαίρεση το τρίτο σετ, όπου η Ανόρθωση έπαιξε σαν Ανόρθωση και το κέρδισε δια περιπάτου με 15-25. Στο τέταρτο και καθοριστικό σετ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μέχρι και το 22-20, ήταν δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά που είχε φτάσει μέχρι και τους 8 πόντους στο 7-15.

Την επόμενη αγωνιστική, οι κοπέλες θα υποδεχθούν την ΑΕΛ στην έδρα μας (ΑΤΙ) και πρέπει να ανασυνταχθούν για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...