Έχοντας ως μοναδικό στόχο την νίκη θα αντιμετωπίσει σήμερα εντός έδρας (20:00) τον Green Air Παφιακό, η Ανόρθωση, ευελπιστώντας πως το αποτέλεσμα στη Λευκωσία θα είναι ευνοϊκό, έτσι ώστε να είναι η ομάδα μας αυτή που θα εισέλθει στα πλέϊ- οφ του τίτλου μετά το τέλος της 14ης αγωνιστικής.

Η Ανόρθωση που στο Β Γύρο κυριολεκτικά κάνει πορεία πρωταθλητισμού με άλλη μια νίκη θα πιστοποιήσει τόσο τις δυνατότητές της όσο και τη δυναμική που έχει αναπτύξει. Ο Γιάννης Γιαπάνης με ένα σταθερό σχήμα κατάφερε να δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για την ομάδα του, κάτι που φαίνεται άλλωστε σε κάθε αγώνα με την εικόνα που βγάζει η Ανόρθωση στο τερέν.

Το σημερινό παιχνίδι έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς και ο αντίπαλος θα ψάξει την νίκη από την πλευρά του για τους δικούς του λόγους. Τέτοιου είδους αγώνες λοιπόν, πολλές φορές κερδίζονται με την βοήθεια του κόσμου, με τους πετοσφαιριστές να αναμένουν πως θα υπάρξει δυναμική στήριξη, έτσι ώστε στο τέλος του παιχνιδιού όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την είσοδο στα πλέι οφ.