Home Γυναίκες Κάλια Βασιλείου: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας»
Γυναίκες

Κάλια Βασιλείου: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Σπουδαία νίκη που της δίνει γερό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού Κυπέλλου πετόσφαιρας γυναικών πανηγύρισε η Ανόρθωση χθες επί της ΑΕΚ. Η πασαδόρος και μια από τις πιο έμπειρες πετοσφαιρίστριες της ομάδας μας, Κάλια Βασιλείου, εκφράζει την ικανοποίηση της για την χθεσινή επικράτηση επί της ΑΕΚ, όπως και για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις

«Το παιχνίδι για να είμαι ειλικρινής ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι αουτσάιντερ. Παρ’ όλα αυτά δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις και πολλές φορές αυτό βγαίνει και στο παρκέ. Κάτι τέτοιο έγινε και χθες και καταφέραμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Μακάρι να συνεχίσουμε με αυτό τρόπο» ανέφερε αρχικά ως πρώτο σχόλιο για την χθεσινή νίκη της ομάδας μας.

Όσο αφορά το γεγονός πως διαθέτουμε ίσως την πιο νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα και όμως κάτι τέτοιο δεν μοιάζει να φαίνεται και μέσα στο παρκέ τόνισε: «Ο λόγος είναι πως δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσει, στις οποίες γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητής. Ο προπονητής συμπεριφέρεται σε όλες τις παίκτριες το ίδιο, ανεξαρτήτου ηλικίας και αυτό είναι σημαντικό. Έχει απαιτήσεις ο προπονητής από όλες μας και πρέπει να τις δικαιώνουμε στο γήπεδο. Μας βοηθά και εμάς αλλά και τις μικρές να ανεβαίνουν. Άλλωστε λένε πως όσο πιο νεαρή είναι μια κοπέλα τόσο περισσότερο πάθος διαθέτει».

Για τους στόχους που έχει θέσει φέτος η ομάδα και πόσο εφικτό είναι να τους πετύχει υπογράμμισε:
«Οι στόχοι της Ανόρθωσης διαχρονικά είναι να κατακτάει τίτλους, όσες δυσκολίες και να υπάρχουν. Φέτος είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Θεωρούμαστε από αρκετούς πως βρισκόμαστε πιο κάτω αγωνιστικά, ωστόσο δείξαμε με τις νίκες επί Απόλλωνα, ΑΕΛ και ΑΕΚ πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τους δύο τίτλους με τις ίδιες πιθανότητες που θα τους διεκδικήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες».

Για το αν υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχει ξεχωρίσει κάπως περισσότερο στο φετινό πρωτάθλημα είπε:
«Πιστεύω πως οι ομάδες είναι λίγο πιο κοντά σε θέμα δυναμικής σε σχέση με άλλες χρονιές. Βλέποντας κανείς και τα μεταξύ παιχνίδια των ΑΕΚ, ΑΕΛ και Απόλλωνα μπορεί να αντιληφθεί το γεγονός αυτό».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο:
«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι μεγάλη βοήθεια να έχεις ανθρώπους που πιστεύουν σε εμάς και έχουν την ίδια θέληση με εμάς για την νίκη. Μακάρι να βρίσκονται στο πλευρό μας γιατί τους χρειαζόμαστε».

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...