Home Ακαδημίες ΘΡΙΑΜΒΟΣ επί της Τουρκίας !!!
Ακαδημίες

ΘΡΙΑΜΒΟΣ επί της Τουρκίας !!!

Zorpis-pochanis beachvolleyΤεράστια νίκη και θρίαμβο επί της τουρκικής ομάδας με  2-1 κατάφεραν να σημειώσουν οι πετοσφαιριστές μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach Volley κάτω των 18.

Με  Φοβερή εμφάνιση η ομάδα των από Ζορπή και Ποχάνη (ο πρώτος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας)  έκαναν το ματς της ζωής τους νίκησαν και απέκλεισαν τους Τούρκους Όντερ / Γιλντίζ.

Ηταν ενα μεγάλο ματς για γερά νεύρα. Με πολύ πάθος οι παίκτες μας πατούσαν γερά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν με την ψυχή τους για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Ο στόχος επετεύχθη. Η Κύπρος πέρασε στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης αφήνοντας πίσω της 8 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Τσεχία, Τουρκία, Ισραήλ, Σουηδία, Σλοβενία και Νορβηγία 3) και βρίσκεται στις 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην κατηγορία κάτω των 18 χρόνων.

Το πρώτο σετ έληξε με 23-21 υπέρ της Κύπρου ενώ το δεύτερο σετ 24-22 κατέληξε στην Τουρκία. Δύο μεγάλα σετ αλλά η Κύπρος πιο αποφασιστική κυριάρχησε στο τάϊ μπρεϊκ και έφτασε στον θρίαμβο με 15-10 και πήρε έτσι την μεγάλη νίκη πρόκριση με 2-1 σετ. Ο αγώνας διήρκησε 55 λεπτά.

Κατενθουσιασμένος ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας κ.Κωνσταντίνος Χατζηδαμιανού ο οποίος μετά το ματς με την Ιταλία και έχοντας παρακολουθήσει την ομάδα της Τουρκίας αρκέστηκε να πεί: “Αν παίξουμε λίγο καλύτερα από όσο παίζουμε μέχρι στιγμής θα κερδίσουμε τους Τούρκους”. Λίγες ώρες μετά οι παίκτες του τον έκαναν περήφανο. “Μπράβο στα παιδιά παίξαμε όπως έπρεπε, φοβερός πάθος και δύναμη μέσα στο γήπεδο και στο τάϊ μπρέϊκ κυριαρχήσαμε. Αναμένουμε τον επόμενο αντίπαλο και το πιο σημαντικό. Τιμήσαμε την Κύπρο”.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (07/02/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Μαραθώνας Κ.Β. 3-0...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (02/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Ανόρθωσις vs Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας 3-0...

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου στο Σωτήρειο, ανάμεσα σε Ανόρθωση...