Home Άντρες Στα ημιτελικά με δεύτερη νίκη επί της ΑΕ Καραβά η Ανόρθωσις
Άντρες

Στα ημιτελικά με δεύτερη νίκη επί της ΑΕ Καραβά η Ανόρθωσις

Η τρίτη και καθοριστική μάχη μεταξύ Pokka ΑΕ Καραβά – Ανόρθωσις βάφτηκε «κυανόλευκη». Η Ανόρθωσις με καθαρή νίκη 3-0 μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού» και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-1 τη Δευτέρα στο «Θεμιατόκλειο» πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – Grren Air Παφιακός.

Η Ανόρθωσις κατόρθωσε να πάρει το ψυχολογικό προβάδισμα για την πρόκριση αφού καλύτερη στα σημεία που έπρεπε κέρδισε το πρώτο σετ με 18-25. Η Pokka ΑΕ Καραβά που παρουσιάστηκε με αλλαγές στην εξάδα δεν κατάφερε να διαχειριστεί τους κρίσιμους πόντους και έμεινε πίσω στο σκορ με 0-1.

Η «Μεγάλη Κυρία» έδειξε τα δόντια της στο δεύτερο σετ. Σε ένα πολύ ωραίο αγώνα κατάφερε να το ελέγξει εκεί που έπρεπε και να το κερδίσει με 20-25 αυξάνοντας σε 0-2 το προβάδισμά της.

Το 0-2 και η πρόκριση έδωσε φτερά στους παίκτες της Ανόρθωσης που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και στο τρίτο σετ και να κερδίσουν με 21-25, εξασφαλίζοντας τη νίκη – πρόκριση με 0-3. Οι Κερυνειώτες δεν παραδόθηκαν αλλά γενικά δεν βρέθηκαν στη νύχτα τους.

POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Χατζηβασίλης, Λιοτατής, Χατζηφιλίππου, Αντωνιάδης, Χαριδήμου, Ράμμα – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Κοσιάρης

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Παναγιωτίδης, Φάιφερ, Κνέζεβιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Πάντιτς. –Λίμπερο: Κοντός – Αλλαγές: Σαββίδης, Μοσχοβάκης, Σπύρου, Αθανασίου, Χρυσοστόμου.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 0-3 -ΣΕΤ 18-25, 20-25, 21-25

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...