«Ζωντανή» στη μάχη της τετράδας έμεινε η Ανόρθωσις η οποία κέρδισε μάλλον άνετα την Pokka ΑΕ Καραβά στο «Θεμιστόκλειο» με 3-0 σετ. Η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται μεν στην 6η θέση με 19 βαθμούς, αλλά δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου ελπίζει για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα. Την πρώτη του εμφάνιση με τα «κυανόλευκα» έκανε η μεταγραφή του Ιανουαρίου από την Ομόνοια Δημήτρης Αποστόλου.

Αποφασισμένη να «καθαρίσει» εύκολα τα πρώτο σετ ήταν η Ανόρθωσις. Παίζοντας σοβαρά και έχοντας στη σύνθεσή της τον νεαποκτηθέντα από την Ομόνοια Δημήτρη Αποστόλου δεν δυσκολεύτηκε απέναντι σε μια μέτρια Pokka ΑΕ Καραβά να κερδίσει 25-10 και να προηγηθεί 1-0.

Στο δεύτερο σετ η «Μεγάλη Κυρία» ήταν πάλι ανώτερη και κέρδισε σχετικά εύκολα με 25-15 απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» που δεν είχαν λύσεις.

Το 2-0 έδωσε άλλο αέρα στην Ανόρθωση, αλλά στο τρίτο σετ όλα άλλαξαν. Η Pokka ΑΕ Καραβά έπαιξε εντυπωσιακό βόλεϊ και ήταν ισάξια της Ανόρθωσης.

Ο αγώνας που μετατράπηκε σε γκραν – γκινιόλ οδηγήθηκε στους έξτρα πόντους όπου κέρδισε η Ανόρθωσις με 27-25 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Επόμενος αντίπαλος η Νέα Σαλαμίνα στο Σπύρος Κυπριανού, ένας αγώνας που επιβάλλεται να κερδίσουμε.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 3-0 Σετ: 25-10, 25-15, 27-25