Home Άντρες Ευρωπαϊκές εξετάσεις για την Ανόρθωση στο Challenge Cup
Άντρες

Ευρωπαϊκές εξετάσεις για την Ανόρθωση στο Challenge Cup

Eυρωπαικές εξετάσεις δίνει η Ανόρθωσις στο Αθλητικό Κέντρο Θεμιστόκλειο στη Λεμεσό την Τρίτη στις 20:00 απέναντι στην Legion Οbuhovo Λευκορωσίας. Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Challenge Cup Ανδρών και στόχος είναι η νίκη για να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

anovol

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας με προπόνηση στο «Θεμιστόκλειο», ενώ αμέσως μετά θα προπονηθεί η ομάδα της Λευκορωσίας. Μιλώντας για τον αγώνα ο προπονητής της Ανόρθωσης Αντώνης Παπαδόπουλος αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα και ανέλυσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Legion.

Όπως είπε, «παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε εικόνα της ομάδας αυτής εντούτοις οι Λευκορώσοι διακρίνονται για τα σωματικά τους χαρίσματα και τη δύναμή τους στο φιλέ. Άρα και εμείς πρέπει να παίξουμε ανάλογα, να πιέσουμε στο σέρβις και να παίξουμε άμυνα».

Στη διάθεση του κ. Παπαδόπουλου βρίσκονται οι ακόλουθοι πετοσφαιριστές: Σκοτ Φάιφερ, Αυγουστίνος Σαββίδης, Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Χρυσοστόμου, Μάριος Στρουγκάρεβιτς, Ανδρέας Σπύρου, Ντιμίτρι Πάντιτς, Βλάντο Κνέζεβιτς, Γιάννης Κοντός, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Γεώργιος Μοσχοβάκης, Ροντόλφο Χουόζας.

Η ομάδα της Legion Οbuhovo Λευκορωσίας θα προπονηθεί στις 20:00 τη Δευτέρα στο «Θεμιστόκλειο». Η δωδεκάδα της ομάδας αποτελείται από τους: A. Χάρκεβιτς, Β. Αμπουκούσκι, Γ. Αουντεζενένκα, Β. Σματ, Π. Ντάσεβιτς, Μ. Τάνκοβιτς, Π. Bαούκσεβιτς, Α. Χέντα, Π. Μιχαλούσκι, Ντ. Κουμάσα Α. Μπαρντάτσου.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Peter Ηoger (Σλοβακία) – Sorina Niculescu (Ρουμανία).

Πηγή: ΚΟΠΕ

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...