Έτοιμη για τον Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών έδειξε η Ανόρθωση η οποία μέσα στη «Σάλα Νεάπολη – Επιστροφή» πέτυχε το «μπρέικ» κερδίζοντας στον πρώτο ημιτελικό την Ολυμπιάδα με 0-3 σετ. Με τη νίκη τους οι πρωταθλήτριες πήραν γερό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στην έδρα τους.

Οι πρωταθλήτριες μπήκαν πολύ δυνατά στον ημιτελικό και με την απόδοσή  τους δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στην Ολυμπιάδα. Η Ανόρθωση έλεγξε περίφημα τα δυο πρώτα σετ με 15-25 και 14-25 γράφοντας εύκολα το 0-2 στα σετ.

Το τρίτο σετ ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό με την Ολυμπιάδα Ν. να παίζει ελεύθερα και να απειλεί την Ανόρθωση, αλλά η «Μεγάλη Κυρία» έχοντας περισσότερες λύσεις πήρε το σετ με 18-25 και τον αγώνα με 0-3.

ΣΑΛΑ «ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. -ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3  (15-25, 14-25, 18-25)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ):Προκοπίου, Γ. Μαραγκού, Ψιλογένη,Οικονομίδου,Ντίπερν, Χαραλάμπους –Λίμπερο: Χρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Kωνσταντίνου, Xαραλαμπίδου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Πατσέκο, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Καετάνο, Χριστοπούλου, Μπούραζερ –Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Ιωάννου, Κακουρή, Χρστοδούλου, Ευγενίου.