Home Άντρες Επιστροφή στις νίκες
Άντρες

Επιστροφή στις νίκες

Η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες αφού στην 8η και πρώτη αγωνιστική του Β’ Γύρου κέρδισε την Παρασκευή την Ολυμπιάς Φρ. στη σάλα του Γυμνασίου «Φώτη Πίττα» με 3-1 σετ. Η «Μεγάλη Κυρία» θα  προσπαθήσει στο Β Γύρο να πλασαριστεί στην τετράδα μέσω συνεχόμενων νικών.

Η Ανόρθωση παρά την πολύ καλή εμφάνιση της Ολυμπιάδος Φρενάρους  επιβλήθηκε στο πρώτο σετ με 20-25 σε 20 λεπτά,  κατορθώνοντας να πάρει τους πόντους στο κρίσιμο σημείο.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Φρενάρους ήταν πιο πιεστική. Τελικά, η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε το σετ με 22-25 σε 31 λεπτά αυξάνοντας σε 0-2 σετ.

Η αντίσταση της Ολυμπιάδος έφερε αποτέλεσμα  στο τρίτο σετ όταν οι «μαυροκόκκινοι»  κέρδισαν το σετ με 25-23 σε 31 λεπτά και μείωσαν σε 1-2 τα σετ.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωση επανήλθε για τα καλά και παίζοντας καλό βόλεϊ κέρδισε σε 25 λεπτά με 19-25 κερδίζοντας τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. (Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Πέτρου, Αδάμου. Στρούγκαρ, Γιαννούζοβιτς, Παπέττας, Φιλίπας  – Λίμπερο: Tούρος – Αλλαγές: Γεωργίου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Μουκασιάν, Παλχαρίνι, Στρουγκάρεβιτς, Σόρενσεν, Κοντός, Κνέζεβιτς – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Κολάς.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...