Home Άντρες Επιβλητική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 3-0
Άντρες

Επιβλητική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 3-0

Η Ανόρθωση έβαλε πλώρη για την τετράδα μετά τη νίκη της επί του ΑΠΟΕΛ με 3-0 στο «Θεμιστόκλειο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος  ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας.  Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν με 19 βαθμούς δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Τη σπουδαιότερη νίκη της στη φετινή σεζόν που της επιτρέπει να μπει για τα καλά στο «κόλπο» της τετράδας πέτυχε η Ανόρθωση στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος  ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε στο «Θεμιστόκλειο» το ΑΠΟΕΛ με 3-0 σετ και το «έπιασε» στους 19 βαθμούς. Παράλληλα, ισοφάρισε στις νίκες σε 1-1.

H Aνόρθωση υπερίσχυσε στο πρώτο σετ και έχοντας πολύ καλύτερη απόδοση από το αντίπαλο του,  κέρδισε 25-19, γράφοντας το 1-0 στα σετ.

Σαφές προβάδισμα νίκης πήρε η Ανόρθωση, που μετά από ένα ανταγωνιστικό δεύτερο σετ κέρδισε με 25-22 και προηγήθηκε 2-0. Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν 21-16, αλλά ένα ντεμαράζ του ΑΠΟΕΛ μετέτρεψε τον αγώνα σε ντέρμπι με την ομάδα μας όμως να κερδίζει και πάλι, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ανωτερότητα της.

Το τρίτο σετ  εξελίχθηκε σε ντέρμπι, όμως ήταν η Ανόρθωση αυτή που και πάλι βρήκε τον τρόπο και κέρδισε με 26-24,  με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη με 3-0 σετ.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ  3-0 (25-19, 25-22, 26-24)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Σπύρου, Μοντόγια, Κνέζεβιτς, Σόρενσεν, Μπελχαρίνι, Στρουγκάρεβιτς – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού.

ΑΠΟΕΛ(Γ.ΜΕΛΚΑ): Xαλλούμης, Βερίσιμο, Χάσικος, Λούνα, Πούλκο, Γ. Χρυσοστόμου – Λίμπερο: Παντελή – Αλλαγές: Xαμαγιούν, Π. Χρυσοστόμου, Χατζηπαύλου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...