Home Ακαδημίες Επίλεκτη ομάδα των Ακαδημίων Βόλεϊ της Ανόρθωσης θα συμμετάσχει σε Τουρνουά στο Λονδίνο
Ακαδημίες

Επίλεκτη ομάδα των Ακαδημίων Βόλεϊ της Ανόρθωσης θα συμμετάσχει σε Τουρνουά στο Λονδίνο

Επίλεκτη ομάδα της Ακαδημίας  Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα συμμετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας στο Λονδίνο. Κορίτσια από τις ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων ηλικίας 12-15 χρόνων μεταβαίνουν στην αγγλική πρωτεύουσα το τριήμερο 3-5 Νοεμβρίου για αγώνες με αντιπάλους τις ομάδες βόλεϊ δύο κορυφαίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας. Του Αμερικανικού Σχολείου του Λονδίνου και του Πανεπιστημίου UCL, το οποίο αξιολογείται ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι πετοσφαιρίστριες της Ανόρθωσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για ακαδημαϊκά και αθλητικά προγράμματα των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ενώ θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις όπου διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου 2012.

Η αποστολή στο Λονδίνο επιβεβαιώνει πάγια θέση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα ανάπτυξης και αποσκοπεί στην απόκτηση πολύτιμων εμπειριών. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Πετρούδης, ενώ στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθες παίκτριες: Μαρίνα Χριστοδούλου, Αναστασία Παντελίδου, Μαίρη Χατζηπέτρου, Ανδρομάχη Αθανασία Σαββίδου, Τατιανή Αντωνίου, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Ναταλία Ιωάννου, Άντρεα Ντομπρασίνοβιτς, Νεφέλη Λαμπρινού, Αντριάνα Νικολάου, Μελίνα Λοϊζίδου, Ελλαδα Δημητριάνα Ιωαννίδου, Χριστίνα Θεοδότου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (07/02/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Μαραθώνας Κ.Β. 3-0...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (02/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Ανόρθωσις vs Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας 3-0...

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου στο Σωτήρειο, ανάμεσα σε Ανόρθωση...