Home Άντρες Επέστρεψε στα τρίποντα
Άντρες

Επέστρεψε στα τρίποντα

vsEthnikos

Με καθαρή νίκη, 3-0 σετ, επί του ουραγού της βαθμολογίας Εθνικού Λατσιών, η Ανόρθωσις επέστρεψε στις νίκες απόψε στο Θεμιστόκλειο.

Η Ανόρθωσις συνάντησε ουσιαστικές δυσκολίες μόνο στο τρίτο σετ, όπου οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν μέχρι τέλους για να «γράψουν» ένα σετ. Η Μεγάλη Κυρία προηγήθηκε στα δύο πρώτα σετ σχετικά εύκολα με 25-14 και 25-13. Τα πράγματα ήταν διαφορετικά στο τρίτο, όπου ο Εθνικός προέβαλε σθεναρή αντίσταση, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί σε μεγάλα διαστήματα. Στο τέλος, μίλησε η εμπειρία της Ανόρθωσης και η κλάση των πετοσφαιριστών της, οι οποίοι γύρισαν το σετ και το κατέκτησαν με 25-23.

Ο κ. Μάριος Κοντός, είχε την ευκαιρία σε μεγάλα χρονικά διαστήματα στον αγώνα να ρίξει στη μάχη και αρκετούς νεαρούς πετοσφαιριστές, θέλοντας να τους αξιολογήσει σε πραγματικές συνθήκες. Το δείγμα, είναι θετικό.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η αποστολή της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης αναχωρεί την Τρίτη για το Ισραήλ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Χάποελ Κφαρ Σάμπα. Παρότι το 0-3 του πρώτου αγώννα δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για ελπίδες, η Κυρία θα προσπαθήσει να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή, κάτι που ας μην ξεχνάμε είχε πετύχει και προ διετίας με αντίπαλο την κροατική Μαρίνα Καστέλα.

Τα σετ:

8-6, 16-10, 25-14
8-3, 16-7, 25-13
5-8, 14-16, 25-23

Ανόρθωσις (Μάριος Κοντός): Στρουγκάρεβιτς, Γκελ, Δημητρίου, Μιχαήλοβιτς, Κοντός Ι., Τσερντζάνσκι, Αγαθοκλέους, Χρυσοστόμου Π., Αθανασίου, (λίμπερο) Πλατρίτης, (λίμπερο) Παρλάς.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...