Home Άντρες Ενδιαφέροντα Στοιχεία Για Τον Αντίπαλο Μας
Άντρες

Ενδιαφέροντα Στοιχεία Για Τον Αντίπαλο Μας

Anorthosis - FenerΤο άκουσμα της Φενερπαχτσε για προσεχή μας αντίπαλο στο CEV Challenge Cup έφερε ένα αναμενόμενο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών μας για τους αυτονόητους λόγους. Εμείς κάνοντας μια μικρή έρευνα για τον αντίπαλο μας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για αυτούς.

Η τουρκική ομάδα ιδρύθηκε το 1927 και έχει ως κύριο χορηγό την εταιρία Gruding (φαίνεται και στο όνομα της ομάδας). Έχει σαν έδρα το αθλητικό κέντρο Μπουρχάν Φελέκ 7 χιλιάδων θέσεων. Προπονητής της ο Αργεντινός Ντανιέλ Καστελάνι.

Το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Τούρκους πετοσφαιριστές, όμως μην σας ξεγελά αυτό καθώς πλαισιώνονται από 3 πολύ αξιόλογους ξένους πετοσφαιριστές, τον Κουβανό Λεονέλ Μάρσιαλ, τον Βραζιλίανο Λουίζ Φελίπε Φοντέλες  και το αστέρι της ομάδας και πιο γνωστό προς εμάς από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό Πειραιώς τον Σέρβο Ιβαν Μίλκοβιτς.

Στην περσινή  περίοδο τερμάτισε 6η στο πρωτάθλημα Τουρκίας όμως όπως γνωρίζετε εξασφάλισε την έξοδο της στην Ευρώπη μέσω του Βαλκανικού Κυπέλλου το οποίο κατέκτησε και την χρονιά 2009. Άλλες  πρόσφατες ευρωπαϊκές της παραστάσεις το 2008-2009 έφτασε στις κορυφαίες 16 του CEV Champions league και το 2011-2012 όταν έφτασε στις κορυφαίες 8 του CEV Cup.

Στο τοπικό πρωτάθλημα έχει στεφθεί 4 φορές πρωταθλήτρια, τις περιόδους  2007-08, 2009–10, 2010–11, 2011–12. Και 2 φορές κυπελλούχος  το 2007-08 και 2011–12.

ideas on how to fasten some one get sanyrong
isabel marant boots How to Get Rid of Dark Patches on My Face

Designers drew inspiration for these so called patio
woolrich parkaEducating your Child in a Private School

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...