Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Pizza Hut, μέλος του Ομίλου PHC Franchised Restaurants στην Κύπρο.

 

Η συμφωνία μεταξύ του ιστορικότερου σωματείου της Κύπρου και ενός εκ των μεγαλύτερων Brands παγκοσμίως στον χώρο της εστίασης προσβλέπει σε αμοιβαίο όφελος καθώς έχει κτιστεί με ειλικρίνεια και σεβασμό.

 

Η Pizza Hut με 36 εστιατόρια παγκύπρια είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων στην Κύπρο.  Την άφιξή της στο νησί έκανε το 1991 και έκτοτε, τίποτα στην πορεία της δεν υπήρξε δεδομένο. Πρώτη λανσάρει την υπηρεσία κατ’ οίκο παράδοσης (Delivery) φαγητού, πρώτη ανακοινώνει στην Ευρώπη την άφιξη του brand των Wingstreet και της Stuffed Crust Pizza και μας μαθαίνει να τρώμε την πίτσα αλλιώς, ενώ δεν έχει σταματήσει ποτέ να είναι το σπίτι της αγαπημένης Pan πίτσας .

 

Όλη η φιλοσοφία της Pizza Hut περιστρέφεται γύρω από μια πρόταση: Κάθε βραδιά πίτσας πρέπει να είναι ξεχωριστή! Πόσο μάλλον οι μεγάλες βραδιές ποδοσφαίρου!

 

Όποια ζύμη και εάν επιλέξετε από το μενού  να ξέρετε ότι θα είναι η φρέσκια ζύμη της ημέρας! Όποια υλικά και να προσθέσετε, θα είναι τα πιο φρέσκα υλικά των τοπικών προμηθευτών.

 

Για τις πιο μεγάλες βραδιές λοιπόν, Pizza Hut! 77.77.77.77 ή παραγγείλτε online στο www.pizzahut.com.cy

 

Η μεγάλη οικογένεια του συλλόγου Ανόρθωσης καλωσορίζει την Pizza Hut και την ευχαριστεί για την στήριξη.

 

Μαζί στοχεύουμε ψηλά .