Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ψες βράδυ η ομάδα μας , απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Ε.Ν.Π στο κλειστό γήπεδο Παραλιμνίου.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της , αλλά και με πολλά ατομικά λάθη η ομάδα μας , βρέθηκε να χάνει τα δύο πρώτα σετ από την Ε.Ν.Π με 25-22 και 25-22 , η οποία παρουσιάστηκε εξαιρετική στα 2 πρώτα σετ επιβεβαιώνοντας την πολύ κατάσταση την οποία βρίσκεται.

Με τα δεδομένα σε βάρος μας , και προ του φάσματος μιας οδυνηρής ήττας ο Κώστας Χριστοφιδέλης ανακάτεψε την σύνθεση της ομάδας μας και προβαίνοντας στις απαραίτητες κινήσεις πήρε εύκολα το τρίτο σετ με 25-16 δίνοντας τεράστια ψυχολογική δύναμη στους πετοσφαιριστές μας.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας παρουσιάστηκε σαν ΑΝΟΡΘΩΣΗ καταφέρνοντας με συνοπτικές διαδικασίες να πάρει το σετ , φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Στο ταϊ μπρέϊκ η ομάδα μας παρουσιάστηκε όπως έπρεπε , καταφέρνοντας να πάρει το σετ και τον αγώνα με 15-12.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει θερμά να ευχαριστήσει τους κκ Γιώργο Χ΄΄Στεφάνου και Χρήστο Καρρά καθώς και τις εταιρείες CARPET PLAZA , JUST ITALIAN , ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ¨ΜΑΓAZAKI¨ στον ΚΑΠΠΑΡΗ για την διαχρονική φιλοξενεία στα παιχνίδια που η ομάδα μας αγωνίζεται στην ελευθερη περιοχή Αμμοχώστου. Σας ευχαριστούμε.