Home Γυναίκες «Διπλό» στο Αυγόρου
Γυναίκες

«Διπλό» στο Αυγόρου

AvgorouTHOI

Ντέρμπι ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΘΟΙ και Ανόρθωση στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου, με τη Μεγάλη Κυρία ωστόσο να επικρατεί με 0-3 σετ και να παίρνει μια πολύτιμη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ ανταγωνιστικά με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα για το πρώτο σετ. Η ομάδα μας πήρε το σετ με 22-25 και το προβάδισμα τόσο στο παιχνίδι όσο και στην ψυχολογία. Υψηλοί ρυθμοί και στο δεύτερο σετ, όπου είδαμε όμορφο βόλεϊ από τις πετοσφαιρίστριες και των δυο ομάδων. Και πάλι η Ανόρθωσις ήταν ανώτερη και πιο ψύχραιμη στους τελευταίους, καθοριστικούς πόντους, κατακτώντας το σετ με 21-25 για το 0-2.

Στο τρίτο σετ τα πράγματα ήταν σχετικά πιο εύκολα για την ομάδα του Γιαννάκη Χριστοφόρου, η οποία με συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα πήρε το σετ με 19-25, κερδίζοντας με 0-3.

ΘΟΙ Αυγόρου (Λ. Νοβάκοφ): Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου Μιχαήλ, Χ’’ Κωνσταντίνου, Λίμπερο: Κούτα. Αλλαγές: Χρυσάνθου, Χρίστου

Ανόρθωσις(Γ. Χριστοφόρου): Παπαγεωργίου, Οικονομίδου, Μπρατούχιμα, Κ. Γιασουμή, Χ”Χαραλάμπους, Κολοκοτρώνη, Λίμπερο: Δαυίδ. Αλλαγές: Ιωάννου, Βασιλείου, Ν. Γιασουμή, Κωνσταντίνου, Ριαλά.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...