Home Άντρες Διατηρήσαμε την τρίτη θέση
Άντρες

Διατηρήσαμε την τρίτη θέση

aspida-2014-chrysostomou

Την ήττα με 2-3 σετ γνώρισε χθες το βράδυ η Ανόρθωσις, στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 2-0 σετ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και να ξεφύγει των πρασίνων στη βαθμολογία.

Το πρώτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι, με την Ανόρθωση να προηγείται με 8-5 και την Ομόνοια να το γυρίζει σε 15-16. Τέσσερις φορές είχε το σετ μπολ η Ομόνοια στο τέλος (24-25, 25-26, 26-27, 27-28) και άλλες τόσες ισοφάρισε η Μεγάλη Κυρία που στο δεύτερο της σετ μπολ πήρε το σετ με 31-29.

Το δεύτερο σετ πήγαινε στον πόντο, με τις δυο ομάδες να φτάνουν στα τεχνικά τάιμ άουτ στο 7-8 και 16-15. Τελικά, η Ανόρθωσις επεκράτησε με 25-22 και έβαζε γερές βάσεις νίκης.

Ενώ η ομάδα της Αμμοχώστου έφτασε κοντά στο 3-0 με 8-4 και 16-13 στο τρίτο σετ, η χαλάρωση που επήλθε επέτρεψε στην Ομόνοια να πάρει το σετ με 23-25.

Στο τέταρτο σετ, η Ανόρθωσις ήταν και πάλι μπροστά με 8-4 και 16-13 ενώ έφτασε στο ματς μπολ του 24-21. Ο τραυματισμός ωστόσο του Γεωργίου αποδυνάμωσε την ομάδα και το σετ χάθηκε με 26-28 και το παιχνίδι πήγε στην ψυχοφθόρο διαδικασία του τάι-μπρέικ, εκεί όπου η ψυχολογία ήταν με τους πράσινους, που κέρδισαν το σετ με 12-15 και το παιχνίδι με 2-3 σετ.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στο τέλος η ενέργεια του πετοσφαιριστή της Ομόνοιας Αχιλλέα Πετρακίδη να προκαλέσει αναίτια τον κόσμο της Ανόρθωσης με άσεμνη χειρονομία κάτι που έφερε ένταση. Ευτυχώς, η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων απέτρεψε τα χειρότερα.

Στην βαθμολογία, η ΑΕΚ προπορεύεται με 9 βαθμούς σε 3 αγώνες, ακολουθούν Παφιακός και Ανόρθωση με 6 ενώ η Ομόνοια είναι τέταρτη με 5.

Την ερχόμενη Παρασκευή, η ομάδα μας φιλοξενείται από τη Νέα Σαλαμίνα στο Σπύρος Κυπριανού.

Ανόρθωσις (Μάριος Κοντός): Γεωργίου, Χρυσοστόμου Γ., Αγγελόπουλος, (λίμπερο) Πλατρίτης, Κοντός, Ράμα, Σέιφερντ, (Κολάς, Παναγιωτίδης)

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...