Home Άντρες Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός
Άντρες

Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός

vsHapoelKfarSaba

Τη δεύτερη της ήττα από την Χάποελ Κφαρ Σάμπα γνώρισε απόψε, στο Ισραήλ, η ομάδα μας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του CEV Challenge Cup. Η Ανόρθωσις πάλεψε σθεναρά ειδικά στα δύο πρώτα σετ, έχασε ωστόσο στις λεπτομέρειες ειδικά το δεύτερο και ταυτόχρονα τις όποιες ελπίδες πρόκρισης.

Στο πρώτο σετ η Ανόρθωσις ήταν μπροστά σε μεγάλα διαστήματα και παρότι οι δυο ομάδες έφτασαν ισόπαλες στο 18-18, η εμπειρία των Ισραηλινών τους βοήθησε να πάρουν το σετ με 25-18.

Με τον αέρα του 1-0 η Χάποελ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο και κρατούσε σταθερή ψαλίδα 4 πόντων από τη Μεγάλη Κυρία. Η ομάδα μας έκανε την αντεπίθεσή της και θα μπορούσε να πάρει το σετ, ωστόσο προς το τέλος του λύγισε χάνοντας με 25-23.

Χωρίς άγχος πλέον οι δυο ομάδες αφού η υπόθεση πρόκριση είχε ξεκαθαρίσει, έπαιξαν πιο ελεύθερα στο τρίτο σετ, το οποίο κατέληξε στους οικοδεσπότες με 25-13.

Πλέον, η προσοχή όλων στην Ανόρθωση στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη Παρασκευή.

Φωτορεπορτάζ:

Τη δεύτερη της ήττα από την Χάποελ Κφαρ Σάμπα γνώρισε απόψε, στο Ισραήλ, η ομάδα μας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια το…

Posted by Anorthosis Famagusta – Official on Wednesday, November 18, 2015

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...