Home Άντρες Για το προβάδισμα πρόκρισης
Άντρες

Για το προβάδισμα πρόκρισης

Δύσκολο αγώνα απέναντι στην Pokka ΑΕ Καραβά για την προημιτελική φάση του κυπέλλου πετόσφαιρας καλείται να δώσει η Ανόρθωσις, μια ομάδα που αντιμετώπισε ξανά την Παρασκευή και θα αντιμετωπίσει ξανά σε τρεις μέρες για τον επαναληπτικό του κυπέλλου.

Βεβαίως τα δεδομένα όπως και το γήπεδο είναι διαφορετικά σήμερα. Η ομάδα μας έχασε στο πρωτάθλημα από την Pokka ΑΕ Καραβά με 1-3 αφού δεν εκμεταλλεύτηκε το καλό της ξεκίνημα και το νικηφόρο πρώτο σετ. Στόχος της ομάδας του Αντώνη Παπαδόπουλου η νίκη με καθαρό σκορ για να αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά.

Αμφίβολος για τον αγώνα παραμένει ο Βλάντο Κνέζεβιτς που υπέστη διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Παρασκευής. Στη διάθεσή του ο Ελλαδίτης κόουτς θα έχει τους:

1. Φάϊφερ, 2. Αυγ. Σαββίδης, 3.Αυγ. Παναγιωτίδης, 4. Π. Χρυσοστόμου, 5. Μ. Αθανασίου, 6. Μ. Στρουγκάρεβιτς, 7. Ανδρ. Σπύρου, 8. Ντ. Πάντιτς, 9. Βλ. Κνέζεβιτς (αμφίβολος), 10. Γ. Κοντός, 11. Κ. Παπαϊωάννου, 11. Γ. Μοσχοβάκης,13. Ρ. Χουόζας.

Στη διάθεσή του Ντ. Λέτσιεφ θα βρίσκονται οι:

1. Xρ. Αντωνιάδης, 2. Χ. Ζορπής, 4. Γ. Κοσιάρης, 6. Β. Αχιλλέως,, 7. Στ. Χαριδήμου, 8. Χατζηβασίλης,, 9. Ι, Χατζηφιλίππου, 10. Α. Χριστοφή, 11. Ρ. Σάντζεθ, 13. Αντ. Λιοτατής, 17. Κ. Χατζηδαμιανού, 18. Β. Ράμμα.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...