Home Άντρες Γιαπάνης: «Οι στόχοι μας δεν είναι άλλοι από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος»
Άντρες

Γιαπάνης: «Οι στόχοι μας δεν είναι άλλοι από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της πετοσφαιρικής Ανόρθωσης παραχώρησε ο προπονητής βόλεϊ της ομάδας μας, ο οποίος αναφέρεται στους στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή χρονιά, όπως και στην σημασία του να βρίσκεται ο κόσμος κοντά στους πετοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συμβουλίου της Ανόρθωσης, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία να προπονήσω τον μεγαλύτερο σύλλογο της κυπριακής πετόσφαιρας.

Η χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και συγκέντρωση ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε. Οι στόχοι μας δεν είναι άλλοι από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η Ανόρθωση με τον κόσμο, την διοίκηση και την ιστορία της, δεν μπορεί να έχει άλλους στόχους εκτός από το πρωτάθλημα.

Οι στόχοι οι δικοί μου ταυτίζονται απόλυτα με τους στόχους του σωματίου και προσπαθούμε σιγά σιγά με κινήσεις συγκεντρωμένες και πολλή μελέτη να κτίσουμε μια ομάδα η οποία θεωρητικά θα είναι καινούργια.
Από εκεί και πέρα η προετοιμασία βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα το οποίο θα προσελκύσει τον κόσμο, ο οποίος είναι ο 7ος παίκτης της ομάδας».

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...