Η Ανόρθωση συνέχισε την ανοδική της πορεία κερδίζοντας το ΘΟΙ Αυγόρου στην Τεχνική Σχολή της κοινότητας με 0-3 σετ. Οι «κυανόλευκες» μπορεί να δυσκολεύτηκαν στο τρίτο σετ ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο όπως και στα δύο προηγούμενα.

Στο πρώτο σετ η Ανόρθωση δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κερδίζοντας εύκολα τις φιλότιμες παίκτριες του ΘΟΙ με 13-25 και προηγήθηκε με 0-1 σετ.

Η «Μεγάλη Κυρία» παρά την προσπάθεια των Αυγορίτισσων πήρε τους πόντους που ήθελε με συνέπεια να κερδίσει με 16-25 «γράφοντας» το 0-2 σετ. Kαλό παιχνίδι παίχθηκε και στο τρίτο σετ αφού το ΘΟΙ προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγώνα. Ωστόσο, η Ανόρθωση εκεί που χρειαζόταν είχε τις λύσεις και πήρε το σετ με 22-25 και τον αγώνα με 0-3.

ΤΕΧΝ. ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 Σετ: 13-25, 16-25, 22-25

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ):Χαραλάμπους, Όθωνος, Κωνσταντίνου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο: Κούτα.- Αλλαγές: Τζιανουδάκη, Κάρυου, Νικόλα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Α. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Xριστοπούλου, Κορντούν,Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου. Πατσέκο, Καετάνο – Λίμπερο: Δαϋίδ.- Αλλαγές: Kακουρή, Χριστοδούλου, Κυριάκου.