Home Γυναίκες Βόλεϊ Γυναικών: Στη μάχη με περηφάνια και προοπτική
Γυναίκες

Βόλεϊ Γυναικών: Στη μάχη με περηφάνια και προοπτική

Σε λίγες ώρες αρχίζει το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών 2017-18. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ρίχνεται στη μάχη ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00 ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ (πρώην ΑΤΙ) ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ έχοντας ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ με της νίκη της επί του Απόλλωνα με 3-1. Το ρόστερ της ομάδας μας έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, αφού σε σύγκριση με την έναρξη της περσινής περιόδου εννέα πετοσφαιρίστριες δεν βρίσκονται στις τάξεις μας. Τα κορίτσια μας μεγαλώνουν, πάνε για σπουδές κι είμαστε πολύ περήφανοι και για τις ακαδημαϊκές του επιτυχίες, ενώ για διάφορους λόγους είχαμε και κάποιες άλλες αποχωρήσεις.

Ωστόσο, το μοντέλο λειτουργίας του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης παραμένει αναλλοίωτο. Έχει στόχο τη συνεχή βελτίωση, την περηφάνια, την αξιοπρέπεια και τη δημιουργία προοπτικής. Προοπτική τόσο για την ομάδα μας, όσο και για το κυπριακό βόλεϊ γενικότερα. Οι δαπανηρές μεταγραφές και η εκτόξευση του προϋπολογισμού δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας. Θα πορευτούμε με προπονητή τον Σέρβο Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς και στενό του συνεργάτη τον υπεύθυνο Ανάπτυξης και προπονητή των Νεανίδων μας, Μιχάλη Φωτίου, που έχουν στόχο να συνδυάσουν την εμπειρία με τα νιάτα.

Η ραχοκοκαλιά υπάρχει κι απέδειξε τις δυνατότητές της στην περσινή περίοδο. Επέστρεψε η αρχηγός των τίτλων Στέλλα Ιωάννου, παραμένουν μαζί μας η κορυφαία Κύπρια λίμπερο, Χριστιάνα Δαυίδ και η εξαίρετη Ναταλία Μπρατούχινα, ενώ η αρχηγός μας και κορυφαία Κύπρια πασαδόρος, Κάλια Βασιλείου γέννησε πρόσφατα και σε μερικές εβδομάδες θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Αποκτήθηκαν η Βραζιλάνα ακραία επιθετικός Τζουλιάνα Καετάνο και η διεθνής πασαδόρος Σοριάνα Πατσέκο από τη Βενεζουέλα.

Από κει και πέρα, το ρόστερ μας συμπληρώνεται από νεαρές παίκτριες ηλικίας 15-17 χρόνων! Όλες προερχόμενες από τις Ακαδημίες της Ανόρθωσης που στην περσινή περίοδο αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Νεανίδων κι έχουν λαμπρό μέλλον. Η Γεωργία Σταυρινίδου, η Τζορτζίνα Κορτούν, η Ελένη Κακουρή, η Θάλεια Χριστοπούλου, η Αιγλη Ευγενίου και η Μαρίνα Χριστοδούλου, αναμένεται ότι θα ενισχύσουν την προσπάθεια και θα δώσουν πολλές λύσεις, κάποιες από αυτές με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για τον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την ΑΕΚ έχουμε πολλούς λόγους να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης. Θα χειροκροτήσουμε την ομάδα που κατέκτησε το Σούπερ Καπ και θα ενισχύσουμε την προσπάθειά της να πετύχει την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, επί ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου. Τα κορίτσια θέλουν τη συμπαράστασή μας, θέλουν την ενθάρρυνσή μας, θέλουν το χειροκρότημά μας. Με τη βεβαιότητα ότι θα είμαστε περήφανοι γι’ αυτά. Κι επίσης, για να ενισχύσουμε την προσπάθειας τη διοίκησης του τμήματος, και ιδιαίτερα του αντιπροέδρου του Σωματείου Ανόρθωσης, Αδάμου Μοντάνιου, του επί 30 χρόνων εφόρου της ομάδας Σωτήρη Μιχαήλ και του Δημήτρη Παπαδόπουλου που αφιερώνουν πολλές ώρες καθημερινά, για την ομαλή του λειτουργία.

Ραντεβού, λοιπόν, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8:00 μ.μ. ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ (πρώην ΑΤΙ) ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.

Για την περηφάνια του Φοίνικα, για το πιο όμορφο τμήμα ενός Συλλόγου με 106 χρόνια Ιστορίας, για την σκλαβωμένη πόλη μας!

ΔΙΟΤΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...