Home Γυναίκες Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα στις λεπτομέρειες
Γυναίκες

Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα στις λεπτομέρειες

Σε ένα αγώνα διαφήμιση του αθλήματος, η Ανόρθωση αν και πάλεψε τον κάθε πόντο, δέχτηκε την ήττα με 3-1 σετ από την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών

Με διάθεση να παίξουν καλό βόλεϊ στο ντέρμπι μπήκαν οι δυο ομάδες στο ντέρμπι. Το σετ ήταν αμφίρροπο αλλά η Ανόρθωση κατόρθωσε να προηγηθεί 22-19. Στο σημείο εκείνο οι Λαρνακείς «κλείδωσαν» την Καετάνο και με πολύ καλή την Καρπεντιέρ κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να κερδίσουν με 23-25 κάνοντας το 0-1.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ άρχισε καλύτερα στο δεύτερο σετ προηγούμενη με 0-2 σετ αλλά σταδιακά η Ανόρθωση με ώθηση από τις εξαιρετικές άμυνες της Δαϋίδ και τα τελειώματα, Πατσέκο, Μπρατούνχινα προηγήθηκε με 14-09. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ με όπλο το σερβίς χάλασε την υποδοχή της ομάδας μας και κατάφερε να γυρίσει το σετ 16-17. Στο σημείο εκείνο η Ανόρθωση ανασυντάχθηκε και αφού βελτίωσε το μπλοκ και εκμεταλλευόμενη λάθη των Λαρνακέων κέρδισε με 25-18 ισοφαρίζοντας το ντέρμπι σε 1-1.

Η ομάδα της Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε κάπως καλύτερα στο τρίτο σετ και εξασφάλισε διαφορά τεσσάρων πόντων εφτά πόντων 04-11. Οι «κιτρινοπράσινες» περιόρισαν την Καετάνο και αύξησαν σε 06-14. Το σερβίς όμως της Μπρατούνχινα και η άνοδος της Εσθονής έφερε την ομάδα της σε απόσταση αναπνοής 20-23. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ ωστόσο ήταν πιο ψύχραιμη στα σημεία και έτσι πήρε το σετ με 20-25 και το προβάδισμα με 1-2.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωση προηγήθηκε 10-05 δείχνοντας να έχει το πάνω χέρι, με την Τεχνοοικία ΑΕΚ με σερί 00-04 να μειώνει σε 10-09. Η Ανόρθωση κατάφερε εκ νέου να ξεφύγει με τρεις πόντους 15-12, αλλά η Καρπεντιέρ μείωσε σε 15-14 με συνεχόμενους πόντους. Η Ανόρθωση με την Καετάνο διατηρούσε τον έλεγχο, αλλά η Τεχνοοικία ΑΕΚ κυρίως με τις Καρπεντιέρ και Ριπνάγια κατάφεραν να ισοφαρίσουν 18-18.

Το σετ είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ με την Τεχνοοικία ΑΕΚ να ξεφεύγει με 22-24 αλλά την Ανόρθωση να αντιδρά και να ισοφαρίζει. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενες έδειξαν και πάλι να είναι πιο ψύχραιμες στις λεπτομέρειες, παίρνοντας έτσι το σετ με 25-27 και τη νίκη στο ντέρμπι με 1-3.

ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ 1-3 Σετ:1ο 23-25, 2ο 25-18, 3ο 20-25, 4ο 25-27

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Πατσέκο, Καετάνο, Ιωάννου, Κορντούν, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Kακουρή, Χριστοπούλου.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (Λ. ΧΟΛΟΖΥ):Ριαλά, Καρπεντιέρ Στ. Ιωάννου, Ν.Στυλιανού,Μάγκνιτς, Ριπνάγια – Λίμπερο: Mοσφιλιώτη, Καπιτανή. – Αλλαγές: Πέτρου, Κέζου, Δημητρίου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...