Home Άντρες Βαθμολογικό Κέρδος Παρά Την Ήττα
Άντρες

Βαθμολογικό Κέρδος Παρά Την Ήττα

Salamina - Anorthosis 02Μπορεί η ομάδα μας να γνώρισε την ήττα στον εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-2( 25-17,25-18,22-25,17-25, 16-14) όμως με τα 2 σετ που κέρδισε η ομάδα στον αγώνα της έδωσαν τον 1 βαθμό και έτσι μας βρίσκει ισόβαθμους στην Δεύτερη θέση με τον αντίπαλο μας. Σε συνδυασμό και με την καθαρή ήττα της πρωτοπόρου Ομόνοιας η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους 2 βαθμούς.

Η ομάδα μας μπορεί να ηττήθηκε αλλά όπως δείχνουν και τα νούμερα στάθηκε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα και παρά τα πάμπολλα αγωνιστικά προβλήματα που είχε  να αντιμετωπίσει ο προπονητής μας και με τις απουσίες πολλών σημαντικών παιχτών στάθηκαν και πάλεψαν τον αγώνα με όλες τους τες δυνάμεις.

Επίσης να τονίσουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα την ομάδα και γενικότερα την αποστολή της ομάδας δεξιώθηκε για φαγητό ο φίλος και μέλος του σωματείο Κ. Γιώργος Χ΄Στεφάνου. Η επιτροπή Πετόσφαιρας θα ήθελε και δημόσια να ευχαριστήσει τον Κ. Χ΄Στεφάνου για την γεναιώδορη  του πράξη προς την μάδα μας.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...