Home Ακαδημίες Αποτελέσματα Αναπτυξιακών
Ακαδημίες

Αποτελέσματα Αναπτυξιακών

anorthosisvolley_2starsΠλούσιο το πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου για τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας μας αφού το απόγευμα του Σαββάτου είχαμε αρκετές αναμετρήσεις.

Αρχή έκαναν οι Παμπαίδες μας που πέτυχαν άλλη μια εύκολη αυτή τη φορά νίκη και έτσι ξεκίνησαν  ένα σερί νικών μετά και την νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Αντίπαλος αυτή την φορά ο Άρης Πολεμίου  ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 (25-7,25-6) σετ από την ομάδα μας σε αγώνα που έγινε στο Θεμιστόκλειο.

Για την ομάδα μας σε αυτό τον αγώνα αγωνίστηκαν οι:  Grammersdorf, Καζαμίας, Παντέλας, X’ Δημητρίου, Μιλτιάδους,  Πατσι,  Κατσουνοτός, , Χριστοφόρου    Κακοφεγγίτης Α.,  Κακοφεγγίτης  Θ., Στυλιανού.

Σε άλλη αναμέτρηση και αυτή στο Θεμιστόκλιο Αθλητικό Κέντρο οι Νεανίδες Κλιμάκιο Λεμεσού έχασαν με 1-3 σετ με αντίπαλο τον Άρη Πολεμίου.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας που επίσης διεξήχθη στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο και επίσης με αντίπαλο τον Άρη Πολεμίου οι Κορασίδες Κλιμάκιο Λεμεσού  κέρδισαν με 2-0 σετ.

Και για τέλος αφήσαμε τις Πανκορασίδες κλιμάκιο Λεμεσού  οι οποίες πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση στέφθηκαν νικήτριες με 2-0.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (07/02/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Μαραθώνας Κ.Β. 3-0...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (02/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Ανόρθωσις vs Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας 3-0...

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου στο Σωτήρειο, ανάμεσα σε Ανόρθωση...