Home Ακαδημίες Αποτελέσματα Αναπτυξιακών Τμημάτων
Ακαδημίες

Αποτελέσματα Αναπτυξιακών Τμημάτων

anorthosisvolley_2starsΠλούσιο το πρόγραμμα των αναπτυξιακών μας τμημάτων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με αρκετά τμήματα της ομάδας μας να έχουν επίσημες υποχρεώσεις και να σημειώνουν μόνο νίκες.

Αρχή έκαναν οι Παγκορασίδες κλιμάκιο Λεμεσού οι οποίες αντιμετώπισαν την Νέα Σαλαμίνα στο Θεμιστόκλειο και βγήκαν νικήτριες με  2-0 ( 25-12, 25-17)σετ. Στον αγώνα έπαιξαν όλες οι κοπέλες που είχε στην διάθεση του ο προπονητής και επίσης να σημειωθεί ότι όλες είχαν και πολύ καλή απόδοση.

Οι Παμπαίδες  μας αγωνίστηκαν εκτός έδρας  με τον Άρη Πολεμίου και αυτοί με την σειρά τους επικράτησαν με 2-0 (13-25,16-25)  σετ.

Αγωνίστηκαν: Παπαδημητρίου, Κατσουνωτός, Χριστοφόρου, Κακοφεγγίτης,Θ, Στυλιανού, Καζαμίας, Παντέλας, Χ΄Δημητρίου, Πατσί , Λαμπριανού, Μιλτιάδους,  Γκράμμερσντορφ.

Τέλος αφήσαμε την ομάδα των Παίδων οι οποίοι την φετινή χρονιά διανύουν εξαιρετική πορεία πετυχαίνοντας μόνο νίκες και δίκαια βρίσκονται στην κορυφή.  Αυτή τη φορά «θύμα» η ομάδα του Άρη Πολεμίου τους οποίους νίκησαν με 0-2( 7-25, 5-25) σετ.

Αγωνίστηκαν οι:  Ζορπής , Αντωνίου , Στρουγκάρεβιτς , Χρυσοστομίδης , Αθανασίου , Παρλάς , Κακοφεγγίτης, Κοράδου , Πέτρου , Πετρίδης, Ευδόρου, Χ΄Θεοδοσίου.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (20/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Παφιακός vs Ανόρθωσις 3-1 Σετ 1:...

Εβδομαδιαία Απότελεσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (07/02/2024) Πρωτάθλημα Β’ Γυναικών: Ανόρθωσις Πετόσφαιρα vs Μαραθώνας Κ.Β. 3-0...

Εβδομαδιαία Αποτελέσματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (02/02/2024) Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών: Ανόρθωσις vs Ένωση Αναγέννηση Δερύνειας 3-0...

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με το βλέμμα στην κορυφή

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου στο Σωτήρειο, ανάμεσα σε Ανόρθωση...