Home Άντρες Αποστολή εξετελέσθη (επιβλητική νίκη με 3-2 επί του Green Air Παφιακού)
Άντρες

Αποστολή εξετελέσθη (επιβλητική νίκη με 3-2 επί του Green Air Παφιακού)

Με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο Β Γύρο (σ.σ. έχασε μόνο από Ομόνοια) η Ανόρθωση τερμάτισε στην τετράδα με 24 βαθμούς. Οι Βαρωσιώτες κέρδισαν τον Green Air Παφιακό στην 14η και τελευταία αγωνιστική με 3-2 σετ και πήραν το ζητούμενο. Ο Green Air Παφιακός τερμάτισε πρώτος και οι δυο ομάδες θα τα πουν στα πλέι-οφς με τους Παφίτες να έχουν μόνο το πλεονέκτημα έδρας (σ.σ.1-1 οι νίκες).

Πολύ καλό το ντέρμπι στο πρώτο σετ με τις δυο ομάδες να παλεύουν  για το προβάδισμα με τον Green Αir Παφιακό να κερδίζει με 20-25 και να προηγείται με 0-1 σετ.

Η Ανόρθωση ήταν μεταμορφωμένη στο δεύτερο σετ και κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα κερδίζοντας με 25-18 βάζοντας νέα δεδομένα στην αναμέτρηση αφού ισοφάρισε σε 1-1.

Η αντίδραση του Green Air Παφιακού ήταν μάλλον άμεση αφού κέρδισε το τρίτο σετ με 20-25 και ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα με 1-2 σετ και ταυτοχρόνως «κλείδωσε» με τον βαθμό την πρώτη θέση στην ρέγκιουλαρ σίζον.

Το τέταρτο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο, αφού η Ανόρθωση ήταν κυρίαρχη κερδίζοντας με 25-13 Αφού ο Green Αir Παφιακός δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση. Πλέον το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι – μπρέικ.

Στο τάι – μπρέικ η Ανόρθωση κέρδισε με 15-09 και πήρε τη σπουδαία νίκη που τη στέλνει στα πλέϊ –οφς.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ 3-2 (20-25, 25-18, 20-25, 25-13, 15-09)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ.ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Σπύρου, Κνέζεβιτς, Σόρενσεν, Μπελχαρίνι, Στρουγκάρεβιτς, Μοντόγια – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Koλάς.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ):  Ευσταθίου, Οικονομίδης, Ντίας, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Τοντόροβιτς, – Λίμπερο: Αντωνίου. – Αλλαγές: Άνθης, Πλατρίτης, Σκορδής.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...