Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με την 30χρονη πασαδόρο από τη Βενεζουέλα, Σοριάνα Πατσέκο. Η Πατσέκο αναμένεται στην Κύπρο σε λίγες μέρες για να ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα περίοδο.

Η Σοριάνα Πατσέκο έχει μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα του βόλεϊ, τόσο στη Νότιο Αμερική όσο και στην Ευρώπη κι είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας. Σπούδασε στις Ηνωμένες Πολιτείες με υποτροφία κι αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανεπιστημίου Κάνσας (2006-2010). Πέρα από την πατρίδα της, αγωνίστηκε στην Ισπανία (Μπούργκος 2010-11), στην Ελλάδα (Παναθηναϊκός 2014-15), στο Περού (Ντεπορτίβο Τζάμσα 2015-16) και στη Σουηδία (Χίλτε Χάλμσταντ 2013-14, 2016-17). Με τα χρώματα της Χάλμσταντ που στη λήξασα σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση, αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος του πρωταθλήματος Σουηδίας.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου καλωσορίζει τη Σοριάνα Πατσέκο στην ομάδα μας και της εύχεται κάθε επιτυχία.