Home Άντρες Ανδρέας Σπύρου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» (video)
Άντρες

Ανδρέας Σπύρου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» (video)

Την στήριξη του κόσμου στο αποψινό δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ ζήτησε ο πασαδόρος της ομάδας μας, Ανδρέας Σπύρου, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του για νίκη μιλώντας στην κάμερα της επίσημης Ανόρθωσης.

spiruandre

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι κρατούν από το Ευρωπαϊκό ταξίδι:

«Ήταν μια ακόμα μια δυνατή εμπειρία για εμάς. Παλέψαμε αυτό το Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ήταν ένας καλός αγώνας, θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα, ήρθε όμως η ήττα. Παρ’ όλα αυτά κοιτάζουμε μπροστά και είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια».

Για το αν θεωρεί πως το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο σετ:
«Σίγουρα το πρώτο σετ ήταν πολύ σημαντικό. Είχαμε τις ευκαιρίες, έγιναν κάποια λάθη, αν παίρναμε το πρώτο σετ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ποιος ξέρει, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και την πρόκριση».

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ:
«Σε κάθε παιχνίδι είναι ξεκάθαρος ο στόχος, είμαστε η Ανόρθωση, πάμε για την νίκη. Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά όπως γινόταν όλες αυτές τις μέρες, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καινούρια ομάδα όπως είναι και η δική μας, πιστεύω όμως πως μπορούμε να κερδίσουμε».

Για το γεγονός πως το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φέτος:
«Κατ’ αρχάς σαν αθλητής με χαροποιεί που το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Αυτό σημαίνει πως οι Κύπριοι αθλητές δουλεύουμε σωστά και αυτό αναγνωρίζεται από τους παράγοντες. Για το πρωτάθλημα γενικά, όντως είναι ανταγωνιστικό και θεωρώ πως μπορούμε και πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε γιατί ως Ανόρθωση αυτό καλούμαστε να κάνουμε».

Για τον κόσμο:
«Προσκαλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο σήμερα και να μας στηρίξει όπως και σε κάθε παιχνίδι. Όπως ήρθε στο ευρωπαϊκό και μας βοήθησε τον θέλουμε και σήμερα. Θέλουμε τους οπαδούς μας να μας στηρίζουν και εμείς με την σειρά μας θα αποδείξουμε στο γήπεδο πως αξίζουμε την στήριξη τους».

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...