Home Ανακοινώσεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ο.ΠΕ και Αστυνομίας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (Ταυτοποίηση)
ΑνακοινώσειςΆντρες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Ο.ΠΕ και Αστυνομίας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (Ταυτοποίηση)

anorthosis-olympiakos1Εν όψει του πετοσφαιρικού αγώνα για το Cyprus International Volleyball Tournament που διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , που θα διεξαχθεί τη Παρασκευή 23.9.2016 και ώρα 20:00 στο γήπεδο Θεμιστόκλειο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι :

  • Οι είσοδοι/ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 19:00 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.
  • Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμφωνήθηκε όπως το ονοματεπώνυμο και Δελτίο Ταυτότητας των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα καταγράφονται στο εισιτήριο τους και κατά την είσοδό τους θα γίνεται ταυτοποίηση υποδεικνύοντας το Δελτίο Ταυτότητας τους. Σε διαφορετική περίπτωση η είσοδος δεν θα τους επιτρέπεται.
  • Συμφωνήθηκε όπως στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ παραχωρηθεί μέρος της ανατολικής κερκίδας και στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ η βόρεια κερκίδα.
  • Οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ καλούνται όπως με τη λήξη του αγώνα παραμείνουν στις θέσεις τους και αποχωρήσουν μετά από συνεννόηση με την Αστυνομία.
  • Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του γηπέδου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.
  • Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου.
  • Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω πετοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...