Home Άντρες Ακόμα πιο δύσκολο το έργο για κατάληψη της 5ης θέσης
Άντρες

Ακόμα πιο δύσκολο το έργο για κατάληψη της 5ης θέσης

Την εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-1 δέχτηκε η ομάδα μας, με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα για την 5η θέση με 3-2. Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 η σειρά μεταφέρεται στη Δερύνεια, όπου θα χρειαστούμε δύο νίκες ώστε να τελειώσουμε την σειρά έναντι μιας της Αναγέννησης.

Πλήρως ισορροπημένος ήταν ο αγώνας στο πρώτο σετ με την Ανόρθωση εν τέλει να κατορθώνει να κερδίζει δυο καθοριστικές φάσεις και να παίρνει σετ και προβάδισμα με 1-0. Αξιο αναφοράς ότι ο δυο Ελλαδίτες κόουτς Αντ. Παπαδόπουλος (Ανόρθωσις) και Γιάννης Μέλκας (Αναγέννηση Δ.) δεν άρχισαν με λίμπερο.

Οι φετινοί αγώνες Ανορθώσεως – Αναγέννησης Δερύνειας είναι πλήρως αμφίρροποι, κάτι που αποδείχθηκε και στο δεύτερο σετ. Οι «πράσινοι με τον ανατέλλοντα ήλιο» ανέβασαν την απόδοσή τους και κέρδισαν το σετ με 20-25 ισοφαρίζοντας τον τελικό των πλέι-άουτς σε 1-1.

Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» πατούσαν καλύτερα και κέρδισε με 19-25, εξασφαλίζοντας το προβάδισμα με 1-2 σετ. Η «Μεγάλη Κυρία» έμεινε πίσω στο σκορ και απώλεσε το προβάδισμα και το σετ.

Στο τέταρτο σετ το παιχνίδι θύμισε το πρώτο με τις δυο ομάδες να μην έχουν πολλές διαφορές στην απόδοσή τους. Η ομάδα της Δερύνειας κατάφερε να πάρει τους πόντους που χρειαζόταν κερδίζοντας το σετ με 22-25 και τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Σπύρου, Άλβες, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Αποστόλου, Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Xρυσοστόμου, Αθανασίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ττόφιας, Αχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ελευθερίου. Αλλαγές: Χαμαγιούν.

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...