Την ήττα με 3-1 μετά από 10 αγώνες δέχτηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ με αντίπαλο τον Sabbianco Απόλλων στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας.

Η ομάδα της Αμμοχώστου που έχασε μετά από 10 αγώνες παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρώτο σετ δεν συνέχισε στο ίδιο τέμπο μέχρι και το τέλος, με αποτέλεσμα να γνωρίζει την ήττα ενώ πλέον νιώθει την ανάσα της Τεχνοοικία ΑΕΚ (σ.σ. στον πόντο η διαφορά) και του Sabbianco Απόλλων.

Η Ανόρθωση πήρε το ψυχολογικό προβάδισμα στο πρώτο σετ του ντέρμπι, όπου μετά από ένα κλειστό αγώνα κέρδισε με 22-25 σε 27 λεπτά και προηγήθηκε με 0-1. Παρ’ όλα αυτά η Ανόρθωσις δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο σετ και βρέθηκε να ακολουθεί το σκορ.

Ανατροπή
Στο τρίτο σετ ο Sabbianco Απόλλων ήταν καλύτερος και έτσι ανέτρεψε τα δεδομένα. Κέρδισε με 25-11 και προηγήθηκε με 2-1 σετ. Στην Ανόρθωση δεν βγήκε τίποτα αφού δεν δούλεψε καλά ούτε η υποδοχή, ούτε και η επίθεση.

Οι γηπεδούχες συνέχισαν να παίζουν καλό βόλεϊ και στο τέταρτο σετ κερδίζοντας στο τέλος με 3-1. Η Ανόρθωσις εξακολούθησε να είναι μέτρια και μοιραία δεν πήρε κάτι από το κρίσιμο σετ.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΛΛΩΝ: Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 3-1 Σετ: 22-25, 25-19, 25-11, 25-13

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ):Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Μανίταρου, Αγκούλο, Λαβρούκ – Λίμπερο: Χριστοφόρου. – Αλλαγές: Λεωνίδου.

AΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Βασιλείου, Βούκοβιτς, Παπαγεωργίου, Ελ. Κολοκοτρώνη, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: M. Κολοκοτρώνη, Οικονομίδου, Κωνσταντίνου.