Την ήττα με 3-0 σετ από τον Green Air Παφιακό στην Πάφο στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής γνώρισε η ομάδα μας, με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στον αγώνα και κατόρθωσαν να φέρουν τα δεδομένα υπέρ τους. Ο Green Air Παφιακός εξασφάλισε διαφορά στο σκορ κερδίζοντας το σετ με 25-17 γράφοντας το 1-0. Η

«Άλλη» ομάδα η Ανόρθωσις
To δεύτερο σετ πρόσφερε πολλές συγκινήσεις αφού η Ανόρθωσις παρουσιάστηκε βελτιωμένη. Έπαιξε το βόλεϊ των δυνατοτήτων της με συνέπεια ο αγώνας να γίνει ντέρμπι. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Γκρέσιτς φάνηκε πιο πειστική στα τελικά στάδια και κέρδισε το σετ με 25-22. Ως εκ τούτου οι γηπεδούχοι πήραν σταθερό προβάδισμα στο σκορ.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το τρίτο σετ αφού οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Green Αir Παφιακός με τον «αέρα» του 2-0 έπαιξε πιο σίγουρα και κέρδισε το σετ με 25-21 κατακτώντας τη σπουδαία νίκη. Η «Μεγάλη Κυρία» δεν φάνηκε συνεπής στα κρίσιμα σημεία και έχασε το σετ και τον αγώνα.

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 3-0 ΣΕΤ:25-17, 25-22, 25-21

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Οικονομίδης, Βερίσιμο, Γ. Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ, Ευσταθίου –Λίμπερο: Αντωνίου

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Παναγιωτίδης, Φάϊφερ, Κνέζεβιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Πάντιτς – Λίμπερο: Κοντός. – Αλλαγές: Σαββίδης, Σπύρου.