Home Άντρες Ήττα από την Βοϊβοντίνα στις λεπτομέρειες
Άντρες

Ήττα από την Βοϊβοντίνα στις λεπτομέρειες

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα με την Βοϊβοντίνα στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο, η πετοσφαιρική μας ομάδα γνώρισε την ήττα με 1-3 σετ στην πρώτη μέρα του 2016 International Cyprus Volleyball Tournament.

anorthosis-vojvodina

O αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η Ανόρθωση έδειξε αλλαγμένη προς το καλύτερο τη φετινή σεζόν. Η νεανική ομάδα της Βοϊβοντίνα  φάνηκε πιο τυχερή και ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία και κάπως έτσι πήρε την νίκη. Πριν την έναρξη του αγώνα οι δυο ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί.

Στην έναρξη του σετ οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την ομάδα μας να είναι ελαφρώς καλύτερη και να προηγείται με 08-07 στο πρώτο τεχνικό τάιμ – άουτ. Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε το σετ με την Ανόρθωση να προηγείται με 16-14 και αργότερα 21-17.

Κάπου εκεί ανασυντάχθηκε η ομάδα της Βοϊβοντίνα και κατόρθωσε να μπει στον αγώνα με συνέπεια να πάρει το σετ με 26-28 και με ανατροπή να προηγηθεί με 0-1 στα σετ. Η Ανόρθωσις βρέθηκε πολύ κοντά στο σετ αφού προηγήθηκε με 24-21, αλλά δεν μπορέσαμε στο τέλος να πάρουμε τον χρυσό πόντο.

Φοβερό σασπένς
Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωσις μπήκε ζωηρά και προηγήθηκε με 08-06. Η νεανική ομάδα της Βοϊβοντίνα αντέδρασε προηγήθηκε με 14-16, αλλά η νέα αντίδραση της Ανόρθωσης έφερε νέα ανατροπή με τη «Μεγάλη Κυρία» να προηγείται 21-18. Τελικά, πήραμε το σετ με 25-19 και ισοφάρισαμε τον αγώνα σε 1-1.

Τα κρίσιμα σημεία
Στο τρίτο σετ η Βοιβοντίνα μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε 07-08. Οι Σέρβοι φάνηκαν πιο καλοί στις κρίσιμες φάσεις και αφού προηγήθηκαν 18-21 πήρε το σετ με 19-25 και προηγήθηκαν με 1-2 στα σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Νόβισαντ μπήκαν καλύτερα στο τέταρτο σετ και προηγήθηκαν με 04-08. Οι «κυανόλευκοι» του Αντώνη Παπαδόπουλου ανέβηκαν και μείωσαν στους δυο πόντους 14-16 . O αγώνας έγινε ντέρμπι και οι Σέρβοι είχαν βραχεία κεφαλή 20-21 για να κερδίσουν τελικά με 21-25 και τον αγώνα με 1-3 σετ.

Ανόρθωσις (Αντ. Παπαδόπουλος): Πάντιτς, Φάιφερ, Παναγιωτίδης, Στρουγκάρεβιτς, Κνέζεβιτς, Ροντόλφο – Κοντός Λίμπερο.

Bοιβοντίνα(Ν. Οζμάνακ):Σίμιτς, Στάνκοβιτς, Πρέκοβιτς, Κούγιουντλιτς, Μέχιτς, Ράντοβιτς, Πέκοβιτς Λίμπερο.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Με πίστη στην ανατροπή

Στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτή...

Θέλει νίκη στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Στα πλαίσια των Play-off του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» η...

Νίκη που την κρατάει ζωντανή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ψες η πετοσφαιρική μας ομάδα ανδρών. Η Ανόρθωση κατάφερε...

Θέλει νίκη για να μείνει ζωντανή

Συνέχεια των play-off έχουμε αυτή την Παρασκεύη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’...