Home Γυναίκες Έχασαν με το κεφάλι ψηλά οι κοπέλες!
Γυναίκες

Έχασαν με το κεφάλι ψηλά οι κοπέλες!

img_0074Κατάθεση ψυχής έκαναν ψες στο παρκέ οι πετοσφαιρίστριες μας, στον αγώνα του Σούπερ Καπ Πετόσφαιρας γυναικών! Τα δεδομένα του αγώνα ήταν εξ αρχής δύσκολα, αφού η ομάδα μας παρουσιάστηκε χωρίς καμία από τις 3 ξένες παίχτριες που δικαιούταν. Παρ’ όλα αυτά, και παρά του ότι ο Απόλλωνας είχε στην διάθεση τους τις 2 από τις 3 ξένες παίχτριες του ρόστερ του, οι κοπέλες μας κοίταξαν στα μάτια τις αντίπαλες και στάθηκαν αξιοπρεπώς, διεκδικώντας μάλιστα τα δύο πρώτα σετ τα οποία όμως χάθηκαν στις λεπτομέρειες.

Η νεαρή Ζεμπύλα, αγωνιζόταν για πρώτη φορά σαν βασική στην ομάδα και όμως έδειξε τσαμπουκά και πάθος, και απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην φετινή περίοδο. Η Κοντού, με την πρώτη της εμφάνιση σε ομάδα πρώτης κατηγορίας, επίσης έδειξε ότι δεν είναι τυχαία που επιλέχθηκε από τον προπονητή μας για το ρόστερ της Ανόρθωσης. Πλαισιωμένες από τις παλαιότερες και πιο έμπειρες παίχτριες μας, Ιωάννου, Βασιλείου, Παύλου (12 πόντοι, 4 μπλοκ), κατάφεραν κατά διαστήματα να τραβήξουν τα βλέμματα των θεατών και να δώσουν υποσχέσεις για το μέλλον. Εκπληκτικές άμυνες από Δαυϊδ και Αγγελοπούλου, κρατούσαν την ομάδα μας κοντά στο σκορ και μέσα στο παιχνίδι.

Το πρώτο σετ τέλειωσε στο 22-25 παρά τα λιγότερα λάθη που είχε η δική μας ομάδα, ενώ το δεύτερο 23-25, παρά το προβάδισμα της ομάδας μας μέχρι το 23-22. Το τρίτο σετ, πήγε τον Απόλλωνα σχετικά πιο εύκολα, με 18-25.

Για την συνέχεια, η Ομάδα επικεντρώνεται στον κύριο στόχο της χρονιάς που είναι το Πρωτάθλημα, ξεκινώντας με τον εκτός έδρας αγώνα στην Πάφο την επόμενη Τρίτη, για την πρώτη αγωνιστική

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...