Home Γυναίκες Έτοιμες για την μάχη των μαχών!
Γυναίκες

Έτοιμες για την μάχη των μαχών!

Womens Anorthosis - Ael 11Έτοιμες για τον σημαντικότατο αποψινό αγώνα (Τρίτη 21/1) είναι οι πετοσφαιρίστριες της Ανόρθωσης. Αντιμετωπίζουν σε ντέρμπι κορυφής τον Απόλλωνα Λεμεσού, και έχουν σαν μοναδικό στόχο την νίκη, που θα τις φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά την μίνι προετοιμασία της περιόδου των γιορτών και την ενίσχυση της ομάδας με τρίτη ξένη παίχτρια (Σλάφκα Ουζούνοβα – Βουλγαρία), η ομάδα είναι πιο έτοιμη από ότι στον πρώτο γύρο, και ευελπιστεί ότι στην έδρα της μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι.

Στην παρουσία του κόσμου της ομάδας ελπίζουν όλοι στο πετσφαιρικό τμήμα, άφου πολλές φορές αποδείχτηκε καταλυτικής σημασίας, και έδωσε το κάτι παραπάνω στην ψυχολογία που χρειάζεται πάντα σε τέτοια παιχνίδια.

Έκκληση, όπως όσοι παρευρεθούν συμπεριφερθούν κόσμια, όπως και στα προηγούμενα φετινά παιχνίδια και όπως αρμόζει στην Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Ο αγώνας διεξάγεται στην έδρα της ομάδας μας, στο κλειστό του πρώην Ανώτερου Τεχνολογικού Ινστιτούτου (ΑΤΙ) στην Λευκωσία, και ξεκινά στις 8μμ (Τρίτη 21/1).

Τελευταίες Αναρτήσεις

Related Articles

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος-Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ανόρθωση επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική...

Ήττα από την Ολυμπιάδα και στροφή στο εξ’ αναβολής ντέρμπι

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ομάδα μας από την Ολυμπιάς...

Φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμη Σωτήρη Μιχαήλ

Στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης, το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης...

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας, η...